Feesten en Partijen

weddingpicsEen DJ voor een bruiloft, bedrijfsfeest of evenement heeft met alle facetten uit het vak te maken, veel verschillende mensen die allemaal hun eigen voorkeur voor muziek hebben.

Het aanvoelen van het juiste plaatje op het juiste moment is een must voor DJ’s op deze evenementen. Bij binnenkomst op een bruiloftsfeest, als de mensen vaak onder het genot van een bakje koffie nog even willen bijpraten met hun familie, vrienden of collega’s is de juiste muziek keuze en volume van groot belang. Het spectaculair brengen van een eventuele openingsdans en op de juiste manier de sfeer opbouwen en uitbreiden tot een spetterende feestavond voor jong en oud. Een breed scala aan muziekkennis is nodig omdat je nooit van te voren weet wat het publiek wil en wat voor kant de avond op gaat. Uiteraard is vooraf overleg met het bruidspaar of organisatie een belangrijk onderdeel zodat je niet geheel voor verrassingen komt te staan.

De specialiteit van DJ Bird is het aan elkaar mixen van alle stijlen, indien nodig zal de microfoon ter hand genomen worden maar geen overheersende verhalen tussen de nummers. De dansvloer zal één vloeiend geheel zijn van alle stijlen muziek aan- en door elkaar.

De muziek kan in overleg bestaan uit eigenlijk alles, 60-70-80-90 jaren, modern Top40/Dance, Feestmuziek (ook NL-talig), Happy Hardcore, Latin, Salsa etc.

DJ Bird is avondvullend te boeken voor een bruiloft/feestavond. Ook in combinatie met DJ-equipment is mogelijk, afhankelijk van de locatie en de wensen kan een passende offerte gemaakt worden.

  • Goede voorbereiding in overleg met bruidspaar/organisatie
  • Swingend feest
  • Afstemming rechtstreeks met locatie, geen zorgen voor bruidspaar/organisatie
  • Zorg voor eventuele benodigde apparatuur
  • Reserve DJ in geval van calamiteit

Neem voor vrijblijvend informatie of offerte contact op met:

BirdNL Productions

info@djbird.nl

06-15004189